SAPTAMANA 16-20.10.2017
MIC DEJUN | GUSTARE | PRANZ | GUSTARE | |
LUNI | Ceai din fructe de padure; Tartine cu pasta de ou, rosii si castraveti; |
Pepene rosu. | Ciorba de curcan cu zdrente de ou; Friptura de curcan cu piure de cartofi si salata de vara; Fursecuri. |
Pandispan cu coacaze. |
MARTI | Lapte cu cereale integrale | Mere; Persici. |
Supa de legume cu crutoane; Pilaf cu pulpa de rata si salata de varza; Cartofi de biscuiti. |
Pateuri cu ciuperci. |
MIERCURI | Ceai din fructe de padure; Tartine cu branza dulce, rosii si castraveti; |
Mere Banane |
Ciorba taraneasca de curcan; Budinca de macaroane cu carne de curcan; Covrigei vanilati. |
Iaurt cu fulgi de porumb |
JOI | LIBER | |||
VINERI | Ceai din fructe de padure; Minipizza energizanta; |
Pepene rosu. | Ciorba de curcan cu fidea; Placinta cu carne de curcan si spanac; Limonada. |
Cornuri dospite cu miere. |