SAPTAMANA 16-20.10.2017

MIC DEJUN GUSTARE PRANZ GUSTARE
LUNI Ceai din fructe de padure;
Tartine cu pasta de ou, rosii si castraveti;
Pepene rosu. Ciorba de curcan cu zdrente de ou;
Friptura de curcan cu piure de cartofi si salata de vara;
Fursecuri.
Pandispan cu coacaze.
MARTI Lapte cu cereale integrale Mere;
Persici.
Supa de legume cu crutoane;
Pilaf cu pulpa de rata si salata de varza;
Cartofi de biscuiti.
Pateuri cu ciuperci.
MIERCURI Ceai din fructe de padure;
Tartine cu branza dulce, rosii si castraveti;
Mere
Banane
Ciorba taraneasca de curcan;
Budinca de macaroane cu carne de curcan;
Covrigei vanilati.
Iaurt cu fulgi de porumb
JOI LIBER
VINERI Ceai din fructe de padure;
Minipizza energizanta;
Pepene rosu. Ciorba de curcan cu fidea;
Placinta cu carne de curcan si spanac;
Limonada.
Cornuri dospite cu miere.